2022. május 20., péntek

VANNAK, AKIK SZERINT EGYETÉRT E ÖN AZZAL, HOGY EGYESEK SZERINT A KERESZTÉNY MAGYAR CSALÁDOKRA VESZÉLYT JELENTŐ BALLIBERALIS, MIGRÁNSSIMOGATÓ GENDERLOBBI EL AKARJA VENNI A REZSICSOKKENTÉST?

A konzultációs kérdőívek feldolgozása megtörtént. Jelentem, hogy 5 és félmillióan küldték vissza a kitöltött kérdőíveket, és az azokban feltett kérdésekben a magyar nép az alábbi véleményen volt. (A beérkezett íveket titkos helyen tároljuk, azokba betekintést nem engedünk) 

 • Az első kérdésben, miszerint milyen büntetést kapjanak a milliárdos közpénzeket lenyúló politikusok, a többség a 10 év börtön és teljes vagyonelkobzást támogatta, de jelentős számú szavazatot kapott az élethosszig tartó szabadság vesztés, valamint a kézlevágás is. (Ezeket esetleg a visszaesők esetében lehetne alkalmazni) 

 • A második kérdés ez volt: Ön szerint melyik cselekmény minősül hazaárulásnak? Nagyjából egyforma mennyiségű szavazatot kapott a fiatalokat kivándorlásra ösztönző protekcionizmus, az állami korrupció mértéktelen nagysága, a nyugdíjasok, szegények cserbenhagyása, a járványhelyzet kihasználása gazdagodásra, és még jó pár. 

 • A harmadik kérdés ez volt: Ön szerint melyik állítás igaz: 
 1. Soros György kevesebbet adományozott magánvagyonából, mint amennyit Orbán Viktor lopott a közpénzből, 
2. S. Gy. többet adományozott magánvagyonából, mint amennyit O.V. lopott a közpénzből, 
3. S.Gy nagyjából annyit adományozott magánvagyonából, mint amennyit O.V lopott a közpénzből. 

 • Negyedik kérdés: Ön szerint melyik valós probléma? 
 1. Magyar gyerekeket óvodában vagy médiában valakik arra biztatnak, hogy legyenek homoszexuálisok vagy változtassanak nemet? 
2. Az európai unió (és egy öreg zsidó) muszlimokat akar betelepíteni az országba, 
3. Magyar fiatalok százezrei hagyják el az országot egy jobb élet reményében, 
4. A klímaváltozás miatt a mai gyerekek 20-30 év múlva rettenetesen szenvedni fognak a melegtől, esetleg járványoktól, háborúktól. 

 • Ötödik kérdés: Ön szerint mire kellene költeni a közpénzt? 
1. Orbán családja és vazallusainak gazdagodására 
2. Stadionokra, kínai egyetemre, hivatali ingatlanokra, felesleges lélegeztető gépekre, testőrségekre, magángépekre, utazásokra, bürokratákra, soha meg nem térülő beruházásokra, stb. 
3. Egészségügyre, oktatásra, szociális támogatásokra, (általában olyan dolgokra, amikre pl. Finnországban vagy Dániában, vagy bármelyik, jól működő demokráciában)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése