2015. december 18., péntek

Kompromisszumkereső szexizmus

A nők elsődleges princípiuma a gyerekszülés! De ne általánosítsunk, vannak olyan nők, akikre ez nem igaz, pl. apácák, vagy ronda nők, stb. Ugyanakkor tény, hogy minden nőnek joga van kiteljesedni a munkájában vagy a sportban, művészetben is.
Fenti igazságok miatt a legkézenfekvőbb megoldás a (szép) nőket, még lánykorukban kötelezni a gyerekszülésre, vagy legalábbis a házasságra. Lehetőleg, amint erre testileg készen állnak, és mielőtt megkezdenék a középfokú tanulmányaikat, ami nyilvánvalóan elterelné a figyelmüket legfontosabb életcéljuktól. "Asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség!" (Mondjuk ebből logikusan az következik, hogy a lányoknak szinte kötelező szétteni a lábukat a cél érdekében):)
Természetesen nem vagyunk tálib szélsőségesek, nem tilthatjuk el a lányokat a középiskolai tanulmányoktól (amennyiben már férjezettek), de a felsőoktatásban való részvételüket már célszerű lenne olyan egyszerű feltételhez kötni, mint az anyaság. Másrészt viszont olyan törvényeket is kéne hozni, amik kompenzálnák a nők karrierépítési hátrányát, amit a gyerekneveléssel kieső évek okoznak, vagyis kötelező rátát kell bevezetni a vezető beosztások betöltésére. Olyan törvényt is el tudok képzelni, ami jutalmazza a gyerekszülést, és azok megfelelő felnevelését, mondjuk az ilyen nő automatikusan jogosult lenne átvenni férje vagy apja vezető beosztású állását. Így aztán Orbán Viktor és Kövér László pedig köteles lenne főállású háztartásbeliként dolgozni. Persze, ha szeretnének pénzt is keresni (mert az elszámoltatásuk után nyilván nem maradna vagyonuk), akkor elmehetnének közmunkásnak.
Igaz, hogy egy ilyen törvénnyel sok nem túl okos, középkorú nő kerülne vezető beosztásba, de lássuk be, a férfi vezetőket se a magas műveltség vagy intelligencia jellemzi leginkább, sokkal inkább az arrogancia, az erkölcstelenség, és a hazudozás művészi gyakorlata.
Fenti kompromisszumokkal a nők nem csak testükkel, hanem később szellemükkel is segítenék – mintegy kiegyensúlyozva a férfi vezetők nemzetellenes döntéseit – az ország, a haza, a nemzet felemelkedését!

De viccet félretéve, amíg Afrikában, Ázsiában a túlnépesedés az óriási probléma, nálunk a népességfogyás, Mindenki láthatja, főleg vidéken, hogy kevés a gyerek, a fiatal, és azok is - hogyan fogalmazzak finoman - nagyrészt nem a magyar paraszti, munkás, vagy értelmiségi kultúrába születnek bele, hanem egy szegény, tanulatlan, agresszív kultúrába. Tudom persze, hogy a magyarságnak többet kellene tenni ezen gyermekek beintegrálásába az adófizető polgárok társadalmába, mert a súlyos lelki traumákkal felnőtt emberekből jó eséllyel lesz bűnöző, és rossz eséllyel hasznos tagja a társadalomnak. 
Első bejegyzésemben - még 2009-ből  - származó demográfiai becslésemet ezért most módosítom: 100 év múlva a magyar nemzet lélekszáma a mai felére fog csökkenni. Most nem írom ide a becslés matematikáját, de a lényeg, hogy Magyarországnak kb. 8 millió polgára lesz, ebből viszont csak 4,6 millió lesz a magyar kultúrájú, származású.
Végül itt van egy teljesen elfogadható állítás: a nők - és a férfiak! - legfontosabb célja a családalapítás, ezen belül nyilván a nők feladata a gyerekszülés, a férfiaké pedig a költségek előteremtése. A három éves gyes helyett sokkal jobb ötletnek tartanám a 4 - 6 órás állások támogatását, vagy a kötelező női kvótákat minden területen, ahol a gyereket nevelő nők előnyt élveznének férfi jelentkezőkkel szemben. És állami támogatással működő társkereső oldalakat, zenés, táncos, sportos, vagy egyéb tematikájú rendezvényeket, ahol az ott összejövő, és egy éven belül összeházasodó pároknak mondjuk kifizetik az esküvőjét, vagy egy évi lakbérüket, stb. De biztosan van jobb ösztönző is az anyagi támogatásnál, hiszen az Afrikában pl. egyáltalán nem jellemző, mégis szaporodnak, mint a nyulak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése